Hoogwerker Huren

Huur een hoogwerker bij Post Rental & Trading

Een hoogwerker huren voor een klus in de lucht? Dit is bij ons zo geregeld! Kies voor een schaarhoogwerker of aanhanger hoogwerker, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. Net als u vinden wij dat veiligheid op één staat; of dit nu op de grond of in de lucht is. Bekijk hieronder ons aanbod hoogwerkers.

197,50

1 week

80,00

1 dag

Gewicht 1503 kg Werkhoogte 8 m Breedte 0,76 m Lengte 1,83 m

260,00

1 week

105,00

1 dag

Gewicht 2447 kg Werkhoogte 10 m Breedte 1,17 m Lengte 2,41 m

325,00

1 week

125,00

1 dag

Gewicht 1400 kg Werkhoogte 12,20 M Vloerhoogte 10,20 M Laadvermogen 200 kg Breedte 1,50 m Werktijd 4 - 8 uur

475,50

1 week

150,00

1 dag

Gewicht 1990 kg Werkhoogte 17,1 m Laadvermogen 200 kg Werktijd 4 - 8 uur


Voordelen van een hoogwerker

Met de huur van een hoogwerker is een eenvoudige manier om je werk naar een hoger niveau te tillen. Een hoogwerker onderscheidt zich van de ladder en steiger door zijn stabiele en functionele eigenschappen. Zo neem je meer spullen mee, kom je makkelijker op verschillende hoogtes en lever je sneller werk. Ook zijn hoogwerkers eenvoudig als het gaat om plaatsing en besturing. Voor een nog veiligere werkomgeving raden wij aan om zelf, of uw personeelsleden, een hoogwerkeropleiding te laten volgen. Zo haalt u het optimale uit een huurperiode!

Hoogwerker huren voor particulieren

Particulier een hoogwerker huren? Ook dit is bij ons mogelijk! Hierbij dient u er wel rekening mee te houden dat u in het bezit dient te zijn van een WA-verzekering.

Verschillende hoogwerkers

Binnen ons assortiment kunt u verschillende hoogwerkers vinden. Wilt u bijvoorbeeld een kleine hoogwerker huren of gaat u liever voor een aanhangerhoogwerker van 17 meter?  Afhankelijk van welke werkzaamheden u gaat uitvoeren dient u een keuze te maken tussen de schaarhoogwerker en aanhangerhoogwerker. Hieronder vertellen we u er graag meer over, maar u kunt ons ook altijd bellen voor een advies op maat.

Schaarhoogwerker

Schaarhoogwerkers zijn ideaal wanneer u recht omhoog moet. Dit is bijvoorbeeld vaak werk aan het plafond of de muren. Onze schaarhoogwerkers beschikken over non-markable banden en zijn daarom alleen geschikt voor binnen op een verharde grond. Afhankelijk van de grootte wordt het laadvermogen en maximale bereik bepaald. Het is dus van belang de eigenschappen van de verschillende machines goed te bekijken.

Aanhangerhoogwerker

Wilt u de hoogwerker eenvoudig kunnen verplaatsen? Dat kan met een aanhanger hoogwerker! Rijd naar verschillende locaties en bespaar een hoop tijd. Wat en aanhangerhoogwerker uniek maakt, is het lage gewicht in combinatie met het enorme bereik. En met enkel rijbewijs B mag je al met een van onze aanhangers de weg op!

Hoogwerker huren per dag

Bij Post Rental & Trading kunt u een hoogwerker huren per dag. Heeft u de machine dus maar één dag nodig? Dan is dit geen enkel probleem! Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben we een flinke hoeveelheid kennis opgebouwd. Dit in combinatie met onze specialistische medewerkers maakt dat wij een uitstekende en betrouwbare service leveren aan verschillende bouwbedrijven. Bestel direct of neem contact op!